top of page

Forskningsdagene: Innovasjonskraft og caféUnder forskningsdagene ved Nord universitet har Nord innovasjon i år gått sammen med universitetet og Engage centre for å lage gode møteplasser for innovasjon og nytenkning:


INNOVASJONSKRAFT


Finner sted på KRAFT(Tolder Holmers vei 4, Bodø) under forskningsdagene:

En dag for alle som er opptatt av nytenkning og innovasjon!


Les mer og meld deg på her: Innovasjonskraft (nord.no)


Innovasjonskraft, som finner sted den 26. september på KRAFT, er et møtestedet for alle som er interessert i teknologi, innovasjon og entreprenørskap. Arrangementet, som er en del av Forskningsdagene, er åpent for alle interesserte, og byr på en rekke spennende foredrag, med tips om praktiske verktøy for innovasjon, og gode muligheter for å møte likesinnede.


Lars A. Myrvoll, forretningsutvikler i Nord innovasjon, sier: "Vi ønsker å gi inspirasjon til alle som er opptatt av nytenkning, innovasjon og utvikling, og kanskje også noen flere gode verktøy for å kunne lykkes i å realisere sin neste gode idé."


Arrangementet er et samarbeid mellom Nord innovasjon, Engage og Nord universitet og vil blant annet inkludere foredrag fra oppstartsbedrifter som Wave AS, Besity og Capipro – samt innovative prosjekter i forskning, undervisning og offentlig sektor. Du får også lære mer om hvordan du kan oppnå finansiering av innovative ideer fra KPB, samt en innføring i hva den regionale inkubatoren Inkubator Salten kan tilby.


“For å bygge kultur for innovasjon, er det viktig med arenaer og møteplasser hvor man kan utveksle kunnskap og idéer - Innovasjonskraft er ment å være en slik arena.” sier Myrvoll.

Arrangementet er gratis og åpent for alle! Her er det få plasser, så vær rask å meld deg på! Det blir også tid og anledning til å knytte nye bekjentskap og utveksle ideer i en energisk og innovativ atmosfære.


Lenke til påmelding for fysisk oppmøte på KRAFT:


Lenke til stream av INNOVASJONSKRAFT:

Innovasjonscafe


Fredag 29. September 11.00-14.00:


Om man er på campus Bodø kan man også ta turen innom innovasjonscafeen i glassburet i gråsona i hovedbygget Fredag 29. September. Her kan man møte likesinnede i

form av bla. Techlab og Bodø Makerspace for å slå av en prat om f.eks teknologibruk, innovasjon og prototyping.

Lisbeth, Lars og Morten ønsker velkommen til Innovasjonscafe på campus Bodø
Lisbeth, Lars og Morten ønsker velkommen til Innovasjonscafe på campus Bodø

Lurer du f.eks på hvordan du kan få mer impact som resultat av forskning, har du en ide til hvordan et problem kan løses på en bedre måte, eller er du rett og slett bare nysgjerring på nytenkning og innovasjon? Drop in arrangement! Legg lunsjen eller dagens kaffekopp til innovasjonscafeen!


Comments


bottom of page